Top
Menu Luk
Laasesmed KBH

3 ting, din låsesmed i København kan gøre, for at sikre dit hjem


Ofte er det ikke meget, der skal til, for at du kan optimere sikkerheden i dit hjem. Tag din låsesmed i København med på råd, så du kan tage trygt på arbejde hver dag. 

Langt de fleste – hvis ikke alle – har ikke lyst til at komme hjem og finde ud af, at der har været indbrud. Der er altafgørende, at vi er rolige og trygge, når vi forlader vores bolig, fordi vi ikke skal bruge vores tid på at spekulere på, om der kommer ubudne gæster. 

Heldigvis er der hjælp at hente hos din låsesmed i København, fordi vi har mange års erfaring med at boligsikre hjem med diverse låsesystemer. Der er forskellige muligheder for, hvad du kan gøre, så sikkerheden i dit hjem bliver øget. Vi vil nu nævne tre ting, du kan gøre, og som vi kan hjælpe dig med at optimere og vejlede om. 

  1. Få undersøgt af din låsesmed i København, om dit låsesystem er forældet

Det er ikke altid en af de ting, der står øverst på prioriteringslisten i en travl hverdag, men det gør den ikke mindre vigtig. Et forældet låsesystem kan være nemt at bryde op for eventuelle tyve, fordi det ikke længere lever op til den høje standard, der er inden for låsesystemer i dag.

Samtidig kan det også have betydning for erstatningen, hvis uheldet er ude. Forsikringsselskabet vil med stor sandsynlighed ikke godkende din erstatning, hvis låsen eller hele låsesystemet er forældet. Det er endnu en grund til, at du skal kontakte din låsesmed i København i dag, hvis du er usikker på, om dine låse er forældede. 

  1. Overvej at skifte til et elektronisk låsesystem med hjælp fra din låsesmed i København

Langt de fleste i dag har den velkendte mekaniske lås med nøgle monteret på deres dør. Nu er det også muligt som privat at få monteret et elektronisk låsesystem med adgangskontrol af din låsesmed i København. Det giver dig nemlig mulighed for at have fuldt overblik over, hvem der bevæger sig ind og ud af din bolig. 

Der findes forskellige udgaver, alt efter om du bor i hus eller lejlighed samt andre relevante behov. Du har mulighed for at låse og låse op med enten en nøglebrik, en kode eller en fjernbetjening. Det er en sikker og meget fleksibel løsning, hvis du har børn, eller til tider har håndværkere, der skal låse sig ind selv. Alt du skal gøre er at oprette en kode via en app, og når de ikke skal have adgang mere, kan du slette koden igen. 

Alt sammen er noget, som vi har mange års erfaring med som din låsesmed i København. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvordan vi optimerer sikkerheden i dit hjem, så du trygt kan forlade det.  

  1. Brug din sunde fornuft   

Det kan lyde som en simpel ting eller en smule dumt, at vi som din låsesmed i København råder til at bruge din sunde fornuft, men vi har i nogle tilfælde hørt, at uheldet har været ude, fordi den ene dør ikke var låst. 

Du skal sørge for at gøre det svært for tyve at få adgang til din bolig. Derfor er det også en rigtig god idé at låse alt det værktøj inde, så det ikke frister, hvis en person undersøger tilgængeligheden til din bolig. 

Desværre er sund fornuft ikke altid nok til at eliminere indbrud. Derfor anbefaler og håber vi, at du tager kontakt til os i dag, så vi som din låsesmed i København kan tage kampen op mod indbrudstyvene sammen med dig. 

https://KBH-Låse.dk/laasesmed-koebenhavn/