Top
Menu Luk
Laasesmed

Altid til rådighedHar du brug for en låsesmed? Hos KBH Låse hjælper vi både i akutte situationer og med at lave låse, som holder på lang sigt. Nedenfor kan du læse mere om os, og hvad vi blandt andet kan hjælpe dig med.

Hvad vi kan gøre for dig

Service døgnet rundt

Du ved aldrig, hvornår uheldet kan være ude, og du pludselig ikke kan få låsen til dit hjem op. Derfor tilbyder vi låseservice til vores kunder hver dag hele døgnet, og det er rigtig nemt at bruge. Du skal bare ringe til vores nummer, så er vi klar til hjælpe dig – vi er der som regel inden for 30 minutter, så du ikke skal vente alt for længe. Husk at fortælle, hvor mange låse vi skal hjælpe med, og giv også gerne en beskrivelse af låsen, så godt du kan. Skulle du have brug for at aflyse vores hjælp, så ring til os indenfor fem minutter efter din bestilling. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp til din lås.  

Låse af god kvalitet

Låse er en vigtig del af døren til bygningen. Ikke alene beskytter en god lås mod uvelkomne gæster, men den sikrer også, at de rigtige brugere kan komme og gå, som de lyster. En god lås i en solid dør skiller fårene fra bukkene så at sige. Låse findes derfor også i mange varianter og på mange sikkerhedsniveauer, og det er meget vigtigt for os, at du får lige præcis den sikkerhed og tryghed, som er nødvendig for dig og din livsstil. Vi kan både montere en spritny lås på din dør eller hjælpe dig med at få repareret den gamle. Vi er ikke længere end et opkald væk.

Låsesmed

Private og erhvervsmæssige løsninger

Alle har brug for sikkerhed. Specielt som privatperson er man særlig opmærksom på at have det rette udstyr til at kunne låse af og passe på sit hjem. KBH Låse leverer totalløsninger til private, kommuner, erhvervsdrivende og mange flere, og vi kan finde den helt rette løsning til dit dør, uanset om den fører til en kontorbygning eller ind i din private entré. Du kan læse mere om vores forskellige typer hjælp her.

Hjælpen er på vej

KBH Låse kan altid hjælpe dig – døgnet rundt. Dette er uanset, om det drejer sig om oplukning, reparation, forskellige låsesystemer eller noget fjerde. Vi har hjælp tilgængeligt i hele hovedstadsområdet, så uanset om du mangler en låsesmed på Amager, i Valby eller på Nørrebro, er vi klar til at rykke ud og løse netop dit problem. Udover at du kan ringe til vores døgnservice, kan vi også rådgive dig gennem hjemmesiden. Du skal blot udfylde kontaktformularen ude i siden – på den måde kan du komme i kontakt med os med dit specifikke problem. Der findes ingen lås, der er for vanskelig for os. Det samme gælder de opgaver, vi kommer ud til. For os er det så vigtigt, at du får den service, du ønsker og har brug for, og at hjælpen er på vej så hurtigt som muligt.