Top
Menu Luk
asfalt

Asfalt


Familien

Vi er en stor familie på fem mennesker, min kone og mine fem børn og vores to hunde. Vi bor længere ude på landet i en by der hedder Præstø. Dengang vi købte vores nuværende hus, blev det brugt som en bondegård, men det er det slet ikke mere. Vi købte egentlig gården fordi vi kunne se en masse muligheder i forhold til størrelse. I og med, at vi er en stor familie, gav det god mening at få en masse plads. Vi har efterfølgende renoveret alle bygninger, så det alt sammen bruges som bolig. Min kone og jeg har en bygning hvor køkken og fælles arealerne er i. Og så har drengene en bygning med hver deres værelse og badeværelse og så pigerne den sidste bygning med hvert deres værelse og badeværelse. Der er dog også en ekstra fællesstue hos pigerne, da de kun er to.

Asfalt
Asfalt – Godt at kravle på 😉

Lang og hullet indkørsel

Fra vejen og op til huset, er der en lang indkørsel bestående af grus og sten. Vi har tit problemer med huller, som opstår under og efter en stor regnskylle, når vi kommer kørende i vores biler. Derudover er det heller ikke det bedste underlag, for børnene når de cykler. Derfor har vi overvejet flere gange at få indkørsel af asfalt i stedet, så slipper vi netop for disse gener og det er et godt underlag for alle slags køretøjer.

Ny indkørsel

Vi besluttede os endelig for, at vi skulle have en ny indkørsel. Derfor tog vi fat i et asfaltfirma for, at høre om hvor meget det ville koste at få lagt asfalt på indkørsel i stedet for sten og grus og hvilke faktorer man skal være opmærksom på inden man starter sådan et projekt. Asfalt medarbejderen vendte tilbage med et tilbud, som vi ikke kunne sige nej til og det endte med at indkørslen stod klar to uger senere.