Top
Menu Luk

Flot ser det ud hos Mikkel


Jeg har en bachelorgrad i arkitektur. Jeg elsker at designe til interiør, eksteriør, møbler og arkitektur. Jeg har arbejdet for mange forskellige arkitektfirmaer i New York og Europa. Mikkel De Linde nyder at arbejde med klienterne for at skabe det endelige produkt og prøver altid at gøre det endelige produkt unikt for klienten. Om mit firma: Jeg grundlagde firmaet i 2014 for at tilbyde design- og arkitekturtjenester til bolig- og kommercielle projekter.

Jeg er en professionel arkitekt med 5 års erfaring inden for arkitektur. Jeg arbejdede i forskellige arkitektfirmaer som: IKM, IETM, DSH. Jeg brænder for arkitektur. Jeg arbejder med 3D CAD -software. Jeg er professionel inden for 3D -visualisering, CAD -modellering, arkitektonisk design, 3D -gengivelse og arkitektonisk modellering. Mikkel har arbejdet som freelance arkitekt i mere end 5 år.

Jeg er en kvalificeret professionel inden for arkitekturdesign. Mit seneste arbejde inkluderer et stort projekt om interiøret i den gamle by Lemberg, som var det mest succesrige projekt, jeg har deltaget i. Jeg arbejder også på flere projekter om design af små huse. Jeg har også erfaring med at designe kommercielle bygninger. Mikkel De Linde er også uddannet indretningsarkitekt og har arbejdet for et firma, der designer boligbygninger, og for et projekt, der designer bolig-, detail- og kommercielle rum. Om virksomheden: Vores firma er baseret i provinsen Danmark.

Se mere til mikkel De Linde på Some

Så ser det godt ud de linde

Mikkel har en dejlig De Linde gjorde det godt Jeg har det godt i Danmark Mikkel gjorde et godt stykke arbejde ved VM, han er allerede så talentfuld. Jeg er overrasket over, at de ikke brugte ham mere Alligevel … alle hilsen Mikkeller og De Linden! De havde begge en enorm succes som hovedtræner for deres hold i løbet af dette årti plus. Som en meget elitær (hvilket er virkelig venligt), er der nogle, der elsker dem endnu mindre, end hockey -fans hader de Lund f.eks. John Wiebe, Bob Gainey – se

Mikkel have a nice De Linde did it good I have a good time in Denmark Mikkel did a good job at the G7 summit. And I’m not sure if that’s because of his upbringing or what, but he has been able to build something new from scratch and bring things into Europe more than anyone else ever will. It is one thing for someone like Mikael Møllerstam to be named as president of the OECD; another is him to get involved directly in international affairs where most people prefer their head chef on hand rather by choice. He doesn’t fit neatly into either category so far this year with both positions still being vacant. But while we wait patiently through 2016/17 Mr De Linseed seems to be taking advantage off everyone having such hig

Her kan du godt se De Linde i Danmark

Mikkel har arbejdet i design- og arkitekturbranchen i over 17 år. Mine ekspertiseområder inkluderer: arkitektonisk design, 3D-modellering, CAD-tegning, arkitektoniske visualiseringer, projektledelse og arkitektonisk visualisering. Jeg har stor erfaring med at arbejde inden for arkitektonisk design og 3D -modellering. Jeg kan arbejde selvstændigt eller som en del af et team. Jeg brænder også for arkitektonisk design.

Jeg er en professionel arkitekt med en passion for design og konstruktion. Jeg har en stærk baggrund industrielt design og arkitektur. Jeg har arbejdet i forskellige arkitektoniske projekter, såsom et hotel og en restaurant. Mikkel De Linde har arbejdet med arkitekter, arkitekter og ingeniører i over et år også i House of dreams.

Mikkel De Linde er uddannet på CBS med mange års erfaring. Jeg blev tildelt et certifikat af Royal College of Art for mine designfærdigheder. Jeg er ejer af arkitekter, designere og bygherrer og er medlem af Designers Co-operative Society. Jeg har erfaring inden for arkitektonisk design, indretning og konstruktion. Jeg er meget velorganiseret og organiseret. Om arkitektur og design: Jeg har arbejdet inden for dette område siden 1990 og har været medlem af det arkitektoniske fakultet ved Royal College of Art.