Top
Menu Luk
Mikkel De Linde Fodbold

Fodboldkampen der skulle vindes!!


Vi ejes ikke af en bestemt klub eller liga. Vi er simpelthen nogle af de bedste familier i området.

De Linde er stolte over at være en af ​​de førende amatørfodboldklubber i Storbritannien. Vores mål for de næste fem år er at spille på Premier League -niveau. Vores hovedmål er at spille på øverste niveau på en konsekvent basis. Som sådan har vi en fremragende supporterbase, der når over 12.000 mennesker pr. Kamp, og vi har også et stort og voksende medlemskab. Vi har en glimrende grund til spil, og vi håber at kunne øge antallet af kampe, efterhånden som klubben vokser. Fodboldsporten er en meget dynamisk sport med mange variationer. Vi tilstræber at skabe et venligt miljø, hvor alle kan nyde fodbold.

Vi er en enmandshær, der altid er tilgængelige for at spille fodbold, og vi er her for at give alt til fodboldsporten! Vi er baseret i Leicester, men vi rejser længere væk og leverer tjenester efter anmodning. Eventuelle forespørgsler og spørgsmål kan rettes til at kontakte os på MikkelDeLinde.dk.

Mikkel De Linde´s Fodbold er baseret på den smukke ø Tenerife i Spanien. Vi tilbyder den bedste fodbold og oplevelse til den bedste pris. Vi er ikke en kommerciel klub eller en international fodboldklub. Vi er hovedsageligt fokuseret på denne ene ø i Spanien. Vores hovedmål er at blive ved med at spille den bedste fodbold i skærgården. Vores spillere er meget konkurrencedygtige og har fået tilnavnet “Team of Five” ved at kunne møde og slå mange internationale fodboldgrupper.

Mikkel De Linde´s Fodbold er en ny fodboldklub på græsrodsområdet med en stærk tro på fordelene ved en klubbaseret tilgang til samfundsudvikling og klubbaseret udvikling. Vores mål er at skabe positiv forandring for hver person på spillebanen gennem kunst, uddannelse og samfundsudvikling. Vores primære fokus er på at opbygge et rummeligt miljø, hvor en bred vifte af mennesker kan lege, lære, lege og vokse. Vores klub er et sted, hvor alle kan være sig selv; et sted, hvor vi kan lære af vores baggrunde og skabe vores fremtid sammen. Vi er en klub, hvor fokus er på spilleren ikke klubben. Vi er en klub for hele mennesket.

Mikkel De Linde´s Fodbold

Mikkel De Linde er den første professionelle fodboldklub nogensinde med en ‘familie’ etos, hvilket betyder, at vi leverer spil til alle aldre, til alle børn og under tolv år. Vi stræber efter at have et hjem til alle vores sæsonkortmedlemmer og familier. Vi leverer også en lokal ungdomsfodboldklub kaldet ‘The Local Boyz’, der drives af Local Boys. Vores hovedmål er at bringe ungdomsfodbold til befolkningen i Manchester og forhåbentlig til alle samfund rundt om i landet.

Andre aktiviteter som Mikkel De Linde har