Top
Menu Luk

Giv dit hjem nyt liv med tømrerarbejde


Har tanken strejfet dig, at dit hus kunne trænge til en opfriskning? Og ved du ikke helt, hvor du skal starte? En tømrer, eksempelvis i Odense, kan uden tvivl hjælpe dig med at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. Læs med og bliv inspireret.

Alternativet til en flytning – få flere kvadratmeter

Hvis familien er vokset i både antal og størrelse, kan det virke svært at få de nuværende kvadratmeter til at slå til. I stedet for at rykke hele familien op med rødderne og videre, bør du overveje, hvad du kan gøre med det hjem, du har nu.

Det er ikke sikkert, at dit hus har en planløsning, der passer til dit behov. Måske har du overblikket over, hvor de bærende vægge står, men hvad er der af løsninger, hvis du gerne vil have mere plads? Først bør du kigge på, om du udnytter dine kvadratmeter bedst muligt. Er der meget gangplads? Er der mange små rum? Det kan være en idé at rykke eller fjerne et par vægge for at gøre rummene større. Der giver dig nemlig mulighed for en alternativ indretning, der passer bedre til dig.

Står du i dit hus i Odense og tænker, at det umuligt kan udnyttes bedre, er der en anden mulighed. Ring til en tømrer i Odense og tal om en tilbygning. Hvad er mulighederne for at få et helt ekstra rum? Og hvordan spiller det sammen med dit nuværende hus? Det kan tømreren hjælpe dig med.

Få haven ind i huset – eller huset ud i haven

Danskerne har alle dage været glade for naturen. Især haveejere nyder det tætte bånd til naturen, når de med få skridt ud i baghaven kan komme tæt på dyre- og planteliv, for ikke at tale om den friske luft. Der er mange, der vælger at gøre den tur endnu kortere. Hvordan det, tænker du?

De har såmænd forbundet deres bolig med haven med en havestue, ofte akkompagneret af en stor terrasse. Dette giver nemlig mulighed for at være “i” haven selv om vinteren, eller man kan åbne de store døre ud til terrassen om sommeren, og så går hus og have næsten i ét. Mange husejere, også på Fyn, bruger denne løsning. Bor du i Odense, kan din lokale tømrer uden tvivl hjælpe dig med en havestue eller en lignende løsning. Det er bare at spørge.

Ud med det gamle, ind med det nye

Det hænder, at der ikke er andet for end at starte forfra. Måske er dit hus placeret dårligt på grunden, måske er det for gammelt til at redde eller måske er du bare klar på en gennemgribende forandring? Nybyg bliver mere og mere populært, fordi man har mulighed for at få et topkvalitetshus til en overkommelig pris. Og står man samtidig med et hus, der ikke rigtig er værd at bevare, kan det være en god investering at bygge et helt nyt hus.

Det er naturligvis en stor opgave at skulle bygge et hus fra bunden. Det vigtige er derfor, at du allierer dig med nogen, der kan guide dig gennem processen. Et tømrer i Odense, hvis du da bor i Odense eller omegn, kunne være et rigtig godt bud. En tømrer står nemlig for langt det meste indvendige og strukturelle arbejde i bygninger, og de har derfor et naturligt overblik. Samtidig har de fleste tømrere også styr på det snedkermæssige, så de følger dig og dit hus fra første spadestik til sidste kantliste.