Top
Menu Luk
Kim Hersland på en båd

Kim Hersland – RevisorHvis man er på udkig efter en revisor som ved hvad han/hun laver og som har en længerevarende succesrig karriere bag sig, så overrasker det ikke nogle hvis navnet Kim Hersland dukker op i søgeresultaterne. Han startede sin karriere tilbage i 1986 hvor han bestod sit skoleforløb og dermed blev statsautoriseret revisor. Med hårdt arbejde var Kim Hersland hurtigt fremme i sin karriere og hvilket også endte med stillinger i henholdsvis Öhrlings Auditors SA and Coopers og Lybrand og i PriceWaterhouseCoopers som international partner. Kim Hersland beviste hurtigt omverdenen at han var god til det han lavede og at han var klar til at kæmpe med de bedste. 

SOME og Kim Hersland


Selve karrieren

Efter længere tid hos Öhrlings Auditors SA and Coopers og Lybrand og i PriceWaterhouseCoopers som en international partner, fik Kim Hersland muligheden for at stifte sit eget, hvilket han også gjorde. Dette blev en realitet da Ankjær-Jensen & Partners blev stiftet hvor Kim Hersland var stifter og partner. Yderligere blev han i 2010 partner og bestyrelsesmedlem hos Baker Tilly. Kim herslands karriere var en rygende udvikling og dette skyldtes alt hårdt arbejde og lidenskaben til branchen og faget. Som en ekstra beskæftigelse er Kim Hersland også blevet kvalitetskontrollør på danske regnskaber. Derfor sidder han at tjekker at alle regler overholdes og at alt står som det skal i danske virksomheders regnskaber. 


Da Kim Hersland havde været hos henholdsvis Öhrlings Auditors SA and Coopers og Lybrand og i PriceWaterhouseCoopers som en international partner i længere tid, opstod en mulighed om at blive partner og bestyrelsesmedlem hos Ankjær-Jensen


Deler ud af erfaringer

Kim Hersland er dog nået til et punkt i sin karriere hvor han også mener at der skal deles ud af alle de guldkorn han under sin karriere har lært og indarbejdet. Han er derfor blevet Lektor på Københavns Handels Universitet hvor han både underviser, men også eksaminere elever som skal til eksamen.

Erfaringer

Kim Hersland er en mand med mange erfaringer indenfor dette fag. Det han primært fremhæves for er hans professionelle måde at rådgive store banker og virksomheder med M&A og internationale transaktioner. Gennem hele sin karriere har Kim Hersland dog oparbejdet sig erfaringer indenfor mange parametre i revisorfaget.Så hvem er Kim Hersland?

Kim Hersland er ubestridt en af landets bedste. Men de erfaringer han komme rmed i rygsækken, kan man sagtens vælge ham som sin revisor. Kim Hersland er en mand med mange erfaringer der helt sikkert passer til din virksomheds ønsker og krav. Med en lang karriere der udstråler et højt niveau af kompetencer og erfaringer, har Kim Hersland i dag et ry for at være en af de bedste. Han er en revisor der sætter sig ind i den enkelte kundes ønsker og behov og handler derefter. Dette gør også at han er med under hele rejsen og dermed kan hjælpe virksomheden helt indtil det ønsket mål er indfriet. Kim Hersland er altså en revisor der sætter virksomhedens behov og ønsker som sin egen første prioritering. Derfor kan man også forvente en flittig og arbejdsom revisor som løser de problemstillinger du skal have ordnet. Kim Hersland er alt i alt en revisor enhver virksomhed ønsker sig. 

Artikel med Kim om konsekvensen af Corona krisen