Top
Menu Luk
lasesmed Amager

Låsesmed Amager


Erhvervsbygning til udlejning

Jeg er medstifter af et udlejningsfirma, som udlejer erhvervsbygninger og lokaler til virksomheder, som har brug både kortvarig og langvarig placering af deres virksomhed. Vores udlejningsfirma har efterhånden eksisteret i små 10 år og vi har i dag 10 bygninger, som vi lejer ud hele, men også som enkelte lokaler. Vi har for nyligt købt en ny ejendom på Amager, som vi kunne se stort potentiale i. Dog er der nogle ting, som skal ordnes før vi kan begynde at udleje ejendommen til virksomheder. Vi ønsker det bedste for vores kunder og derfor er det vigtigt for os, at kunne tilbyde noget, som skaber værdi for dem. Vi har gennem de senere år oplevet at rigtig mange af vores kunder sætter pris på et låsesystem. Altså et låsesystem der er i stand til, at låse op via brik eller kort. Og som kan give data om den enkelte medarbejder. Men også indstilles til bestemte tidspunkter af døgnet hvor døren er låst og mange andre smarte funktioner.

Låsesmed Amager
Låsesmed Amager

Hvilket låsesystem skal vi bruge

Vi har nu installeret Ruko SMARTair låsesystem i 4 af vores erhvervsbygninger, som er udlejet til virksomheder. Og vi har stort set kun fået positiv feedback fra vores udlejere og derfor vil vi gerne implementere dette låsesystem i resten af vores erhvervsbygninger. Dog vil vi starte med den nye erhvervsbygning vi har købt, da der i forvejen skal laves en masse andre ting og vi ønsker at den står klar til udlejning så hurtigt, som muligt.

Hvilken låsesmed på Amager skal vi bruge

Vi ville helst fortsætte samarbejdet med den låsesmed, som har stået for at implementere dette Ruko SMARTair låsesystem til vores andre erhvervsbygning, men dette firma leverer kun ydelser på sydsjælland. Derfor har vi valgt, at tage ned og tage en snak med ham og høre om han kunne gøre en undtagelse. Vi tog ned til låsesmeden og snakkede med ham omkring om han ville tage imod opgaven. Til at starte med var han ikke helt overbevist, men efter noget overtalelse og tid, blødede han op. Han sagde at han nok godt kunne finde tid til at være låsesmed på Amager med et smil på læben.

Efter resultatet

Efter at låsesmeden har været på besøg og implementere Ruko SMARTair systemet, har det fungeret fantastisk. Vi har testet det over flere gange og det fungere lige som det skal. Vi er derfor rigtig tilfredse med låsesmedens arbejde og vil varmt anbefale dem til andre. Nu skal resten af bygning bare renoveres indvendig inden det er klar til at blive udlejet til virksomheder. Vi har allerede været i kontakt med to virksomheder, som er meget interesserede i at leje et lokale hver. Så det er ret vigtigt for os, at bygningen bliver sat i stand hurtigt, så vi ikke mister potentielle kunder.

Flere opgaver i fremtiden

Vi har nu installeret Ruko SMARTair låsesystem i 5 af vores bygninger, som vi udlejer. Og planen er, at det skal implementeres i alle vores bygninger til leje. Det vil sige vi mangler stadig 5 bygninger mere. Planen er, at få lavet et god handel hos den låsesmed vi har benyttes os af tidligere og se om han vil gå med til nogle placeringer i storkøbenhavn også. Og fremadrettet, hvis vi udvider yderligere, skal et låsesystem simpelthen være fast inventar hos os som udlejningsfirma.