Top
Menu Luk
Låsesmed Amager

Låsesmed Amager løser dine særlige behov


Skal du have lås til din terrassedør?

Amager består af rigtig mange villahuse og strandhuse, hvor der typisk vil være en terrassedør. Derfor er din låsesmed nær Amager Strand eller din låsesmed ved Kastrup Strandpark nærliggende at kontakte, når du gerne vil sikre din terrassedør mod tyveri og indbrud. Terrassedøren vender ofte ud mod haven, så indbrudstyven kan arbejde uset fra gaden. Derfor er det ekstra vigtigt at sørge for, at terrassedøren er udstyret med en sikkerhedsgodkendt lås fra Låsesmed Amager. Hos Låsesmed Amager anbefaler vi bl.a. den elektroniske kodelås Ruko Code Handle, som låses ved at trykke på en knap – og åbnes via en kode. Ved denne løsning får du et topsikret låsesystem uden behovet for en nøgle.
Bor du nær vandet, er det desuden en god idé at huske at smøre dine låse minimum 2 gange om året, da saltvandet er hårdt for dine låsecylindre. Kontakt Låsesmed Amager hvis du eksempelvis mangler en låsesmed i Dragør. 

Låsesmed Amager installerer ekstralåse

Låsesmed Amager består af et hold yderst kompetente medarbejdere med mange års erfaring med låse – og ikke mindst med mennesker. Låsesmed Amager forstår derfor, at stille de helt rigtige spørgsmål til kunden, så vi er grundigt forberedt til en specialopgave. Har din bolig eksempelvis en dør, der ikke tillader montering af en indstukket lås, så anbefaler Låsesmed Amager bl.a., at du kan få installeret Ruko kasselås 1622. Denne montering fungerer som en ekstralås til døren, der dermed opkvalificerer dit hjems sikkerhed. Ring til Låsesmed Amager og hør, hvilke muligheder du har med din specifikke dør.

Vi monterer låse til butikker og institutioner på Amager

Hos Låsesmed Amager kigger vi på den enkelte kundes behov og potentielle udfordringer, før vi vurderer, hvad der er den rette løsning. Ikke to kunder er ens, og derfor er det altid en god idé at ringe til Låsesmed Amager for at få udspecificeret dine særlige behov.

 I mange forretninger og institutioner er der ofte behov for en fleksibel låseløsning, der tilgodeser både kundernes behov og den erhvervsdrivende. Låsesmed Amager anbefaler bl.a. den populære moddullås 2000- løsning til mange forretningsdrivende og til institutionsbrug. Låsen er en 2-funktionslås, der muliggør, at døren indefra åbnes via en vrider. Når bygningen skal entreres udefra, kan døren kun åbnes med nøgle. 

Låsesmed til virksomhed på Amager
Søger din virksomhed en låsesmed i Sundby, så ring til din lokale Låsesmed Amager, der kender dit område indgående og derfor kan være fremme på 30 min. Mange virksomheder oplever at skulle opkvalificere deres sikkerhedsniveau, når de eksempelvis tegner eller får forhøjet deres indboforsikring. I disse tilfælde anbefaler Låsesmed Amager ofte et mere højteknologisk låsesystem, som imødekommer behovene på en travl arbejdsplads med mange medarbejdere. Låsesmed Amager har bl.a. haft stor succes med det elektroniske Yale Doorman- system, der via en Verisure-app kan give den besøgende adgang til virksomheden via et tryk på telefonen. Ring til Låsesmed Amager og få en uforpligtende snak om dig og din virksomheds behov.