Top
Menu Luk

Lille VS. Saint-EtienneDen franske liga blev sparket i gang i forrige uge og i denne runde står 2 af de forstærke hold fra sidste sæson overfor hinanden. Lille tager hjemme imod Saint-Etienne og her er der altså tale om en vaske enkel fransk gyser. Det er to hold som komplimenterer hinanden virkelig flot, hvilket gør det underholdende at se på som objektiv tilskuer.

Analyse af kampen:

Lille står lige nu ude med 2 spillere som normalt ville være at finde i startopstillingen. Både Boubakary Soumaré (karantæne) og Adama Soumaoro (Skadet), er begge ude hvilket giver plads til Thiago Maia som skal danne par med Benjamin André og den unge Diago Djaló som vil være at finde i midterforsvaret ved siden af den rutinerede José Fonte.

På den modsatte side af banehalvdelen er udeblivelsen af Jean Eudes Aholou på den centrale midtbane nok det mest fatale tab for Saint-Etienne. Allerede her i 3. runde får vi tilskuer lov til at se styrkeforholdet mellem de 2 klubber som sidste år endte på henholdsvis anden pladsen og fjerde pladsen.  

Hvem er værd at nævne?:

Man kan ikke komme uden om at Lille træneren Luka Elsner nok har bedt sin defensive midtbane om at holde lidt ekstra øje med profilen fra Saint-Etienne Ryad Boudebouz. Netop Ryad Boudebouz er manden bag meget af det kreative som Saint-Etienne formår at skabe. Han har et blik for spillet som de færreste kan forudse og så formår han i de mest pressede situationer at holde overblikket og derfra skabe store chancer for sine holdkammerater.

Dagens odds tips:

Hvis man ikke kan lade vær med at spille på sådan en gyser som denne vil jeg klart anbefale at man kigger på en ”helgardering” i at begge hold score til odds 1,74. De seneste 3 kampe hvor Lille har været værter for netop Saint-Etienne har begge hold endt med at komme på måltavlen, hvilket vil sige at man kan finde en god værdi i netop dette odds. Der anbefales at den spilles ned til bedste odds 1.65 som det mindste.