Top
Menu Luk
maskinudlejning

Maskinudlejning


Fra lejlighed til hus

Vi er en lille familie på tre, snart fire. Min kone og jeg og vores datter og så kommer den lille nye om et lille halvt års tid. Vi bor inde i en mindre to værelses lejlighed i København. Vi har begge været enige om at lejligheden ikke er stor nok til vores familie, siden vores datter kom til verden. Situationen er nu, at vi deler værelse med vores lille datter på 2 år og alt hendes legetøj er inde stuen, hvilket ikke er særlig holdbart. Vi har derfor overvejet at flytte til en større sted, hvor der også er plads til den lille nye. Vi kunne rigtig godt tænke os, at få et hus i storkøbenhavn med en have til. Her skal der være plads til udendørsaktiviteter og vigtigst af alt, tre værelser udover stuen.


Maskinudlejning
Maskinudlejning

Håndværkertilbud

Vi havde efterhånden været ude og kigge på rigtig mange huse, men ikke lige nogle der faldt i vores smag. Jeg er selv håndværker og kan en del af det hele, derfor besluttede vi os for at finde et billigere hus, som manglede en del istandsættelse. Vi fandt et vaskeægte håndværkertilbud, som indeholdte de krav vi havde. Og så var der ellers en masse, som skulle ordnes både udenpå og indeni. Det var f.eks. renovering af de to badeværelser og så skulle der nyt køkken og fjernes en væg fra køkkenet til spisestuen, så vi kunne få et køkkenalrum. Derudover skal der males i hele huset og laves en flot terrasse.

Pool i baghaven

Jeg har altid drømt om at få en pool, hvis jeg en dag havde en stor have. Min kone og jeg har diskuteret en del frem og tilbage, da hun ikke er lige så enige. Men vi har valgt at gå på kompromis, så jeg får lov til at få en pool og så får hun et walk-in-closet. Vi vil gerne lave så meget som muligt selv, da vi også er nogle gør-det-selv folk. Derfor skulle vi finde en minigraver til at grave jorden op, så der var plads til den kommende pool. Det har dog været svært, da der findes så mange virksomheder, som udbyder maskinudlejning.