Top
Menu Luk
Tømrer

Tømrerfirma Odense


Den dag vi skulle vælge Tømrerfirma

Jeg er chef i et udlejningsfirma, hvor vi udlejer erhvervsbygninger. Vi udlejer både hele bygninger af gangen, men også enkelte lokaler, alt efter hvad behovet er for den enkelte kunde. Vi har endelig fået fingrene i en flot bygning placeret centralt i Odense. Det eneste er dog, at selve bygningen ikke er så stor i forhold til hvad vi ønsker. Derfor har vi undersøgt hvilke muligheder der er for, at lave en tilbygning og dermed skabe mere plads. Vi tog derfor kontakt til en et lokalt tømrerfirma, som laver tømreropgaver på hele fyn.

Tømrer

Valget af Tømrerfirma fra Odense

Grunden til, at vi valgte netop dette tømrerfirma, kommer sig af, at vi har haft samarbejde førhen i forbindelse med nogle af vores andre bygninger, som står til udlejning. Samarbejdet har førhen fungeret rigtig godt og i dag er vi også venner privat. Vi kender efterhånden hinanden så godt, at både samarbejde, kemi og resultat er præcis som vi ønsker det. Derudover får vi en del rabat i og med, at vi altid vil vælge dem som tømrerfirma og vi i det hele taget har sådan et godt forhold til hinanden.

Det betalte sig at vælge en lokal Tømrer

Vi valgte dette tømrerfirma for første gang tilbage for 6 år siden. Vi fandt dem igennem vores netværk, da de havde fået rigtig gode anbefalinger. Dengang valgte vi dem, da de lavede tømreropgaver på hele fyn. Dette betød, at vi kunne bruge dem til alle vores erhvervsbygninger og dermed indgå et større samarbejde. Derudover kender de en del til området i Odense, hvor størstedelen af vores bygninger er placeret. Og i dag har de også stort kendskab til hvilke materialer vi ønsker i forhold hvad der er at arbejde med i forvejen. Vi har nu igennem mange år fået lavet tilbygninger til vores forskellige erhvervsbygninger, så det enten kunne fungere for en større virksomhed eller så der var plads til flere virksomheder, som kunne leje sig ind.

Resultat af vores tømreropgave

Resultat af tilbygningen er vi meget tilfredse med, på trods af nogle små ændringer. Vi havde regnet med at der ville være plads til at seks nye virksomheder kunne leje sig ind, men på grund af nogle mere tekniske faktorer, kunne der kun blive plads til fem ekstra lokaler, som kunne udlejes. Men udover det er resultatet blevet  rigtig, som vi også havde regnet med. Som sagt har vi haft et samarbejde i flere år og vi derfor gode til at kommunikere frem og tilbage hvad vi ønsker og fra deres side hvilke udfordringer der er. Vi vil til hver en tid anbefale dette tømrerfirma, som er beliggende i Odense til alle på fyn.

Vinduesopgave af specialist

Efter at tilbygningen stod helt færdig, fik vi af vide af tømrerfirmaet, at det nok ville være en god idé at få udskiftet vinduerne i resten af bygningen, da de var utætte og generelt ikke særlig meget værd længere. Vi var til at starte med ikke helt overbevist, men efter en større storm, hvor flere vinduer smadrede pga. grene og tagsten valgte vi alligevel, at få udskiftet alle vinduerne på en gang. Vi valgte de samme vinduer, som vi allerede havde fået sat i tilbygningen. På den måde gav det en mere rød tråd gennem hele bygningen, da man aldrig kan få tilbygningen helt ens i forhold til den originale del af bygningen.