Top
Menu Luk
udskiftning af vinuder

Udskiftning af vinduer


Glæden ved vores sommerhus

Vi er en ældre par, som har haft sommerhus i rigtig mange år. Det er et sommerhus jeg har arvet efter mine forældre og som jeg ønsker skal gå videre i familien. Sommerhuset ligger i Vestsjælland ud til kysten, så der er ikke langt til stranden. Det er et rigtig smukt område, hvor der er mulighed for at gå på lange ture og opleve den danske natur. Hvert år samler vi hele familien i nogle dage til en uge, alt efter hvad der passer. I disse dage har vi stor glæde af hinanden i familien og vi kan tage ud og lave nogle ting sammen, som vi ikke ellers har mulighed for til fødselsdage og andre arrangementer, hvor vi er samlet.


Nye Vinduer
Nyder nye vinduer

Ældre sommer

I og med, at vores sommerhus er en ældre sag, er vi så småt begyndt at renovere lidt hist og her. Altså der hvor vi mener det gør en markant forskel. For nyligt har vi fået hjælp af familien til, at få terrassen til se lige så fin ud, som dengang vi fik den. Derudover har vi lagt mærke til, at vores vinduer rundt omkring i huset ikke er helt tætte. Og det er ikke så godt, da vi også er i sommerhuset om vinteren.

Udskiftning af gamle vinduer

Vi snakkede med vores to sønner omkring det og de insisterede på at hjælpe til. Det foreslå os at købe vinduerne og så ville de selv montere dem en weekend. De havde nemlig også lagt mærke til at de gamle vinduer burde udskiftes til nye vinduer. Vi takkede ja og aftale en weekend, som vi kaldt “udskiftning af vinduer – weekend”. Og det glædede vi os meget til at få lavet. Og så ville vi selvfølgelig sørge mad og drikke undervejs i projektet.

Få nye vinduer find en dygtig tømrer via: udskiftningafvinduer.dk