Top
Menu Luk
Yale Doorman

Yale Doorman – den fleksible lås til dit hjem


Nu er den her, dén lås, der er et fleksibelt og sikkert alternativ til den traditionelle mekaniske lås. Det er Yale Doorman, der gør adgangen til dit hjem meget lettere for dig. 

Langt de fleste har stået i den situation, hvor enten din nøgle er blevet væk, børnene glemte at tage den med om morgenen, håndværkeren eller viceværten skal have adgang til boligen, og hvad gør man så? Alt dette er ingen udfordring med en Yale Doorman, fordi det er en elektronisk lås til yderdørene. På den måde slipper du for at få lavet ekstra nøgler eller gemme nøglen under måtten.   

Metalnøglen er fortid, nu hvor Yale Doorman giver dig mulighed for at åbne og låse din dør med enten:

  • En nøglebrik
  • En fjernbetjening
  • En kode. 

Stor sikkerhed med Yale Doorman 

Selvom en Yale Doorman indeholder mange tekniske funktioner, så skal du ikke tvivle på sikkerheden, for den er helt i top. Verisure har udviklet en app, hvor det er muligt for dig at aktivere og deaktivere fjernbetjeningen og nøglebrikkerne.  

Har du derimod valgt at bruger koderne, er appen også uundværlig. Her har du nemlig mulighed for at holde styr på de forskellige adgangskoder, samt slette og oprette koder. Samtidig kan du gennem appen låse din Yale Doorman, så folk kan komme ind, hvis du har behov for det – alt sammen uden at afstanden er en hindring. 

Andre fordele ved en Yale Doorman 

Udover at en Yale Doorman er smart, fordi du ikke skal huske din nøgle, så låser den også automatisk – efter en given tid – hvis du glemmer det. Du har også mulighed for at have konstant overblik i appen, hvis der er flere personer, der har adgang til koder eller låsefunktioner. Du har fuld adgang, uanset hvor du er henne i verden. 

Samtidig har Yale Doorman en indbygget alarm, der aktiveres, hvis der er et indbrudsforsøg. Det skaber en ekstra tryghed for dig, fordi du ved, at din bolig har et effektivt og sikkert låsesystem, som stadig er nemt og anvendeligt for dig.

Yale Doorman er designet med en voice-guide, der selvfølgelig taler dansk, så det er nemt at bruge. Den byder dig velkommen til en ny og lettere hverdag med udgangspunkt i dit nye låsesystem, og du får en vejledning, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal gøre, hvis din nøglebrik, kode eller fjernbetjening går tabt. 

Hvor kan du få mere at vide om en Yale Doorman?

Hos Kbh Låse tilbyder vi dig hjælp til at vælge den Yale Doorman, som passer bedst til dit husbehov. Det og meget mere kan du høre mere om, så kontakt os for flere råd og mere vejledning. 

Vi er din professionelle låsesmed i København og omegn, der med mangeårig erfaring tager udgangspunkt i, hvad dine behov er. Vi løser mange forskellige udfordringer, som blandt andet:

  • Låseservice
  • Boligsikring
  • Oplukning og omkodning
  • Låsemontering
  • Låsereparation
  • Nøglekopiering. 

Samtidig yder vi døgnservice og er klar ved telefonen, uanset hvilket tidspunkt du ringer til os på. Vi ønsker nemlig ikke, at nogen af vores kunder skal låse sig ude, uden at vi kan gøre noget.