Top
Menu Luk

Zowie by BenQ EC2-A


Counter Strike

Counter Strike er et førstepersons skydespil, som er holdbaseret. Det kan spilles på både PC og Xbox. Tilbage i 2006 var Counter Strike det mest spillede online spil i verden. I dag findes der fire udgaver af det populære spil: Counter Strike 1.6, Counter Strike: Condition Zero, Counter Strike: Source og Counter Strike: Global Offensive, som er det nyeste spil. Det blev udgivet tilbage i august 2012. Det bliver dog spillet en hel del stadigvæk, på trods af at det er så mange år siden det udkom. De seneste år er e-sport blevet meget stort og det er især Counter Strike dominere her.

Amatør

Jeg spiller selv Counter Strike og det har jeg gjort siden jeg var 12 år gammel. Jeg har egentlig spillet af fire udgaver af Counter Strike, dog har jeg brugt flest timer på Counter Strike: Global Offensive, da det er den nyeste udgave. Det er de fleste, som spiller den nyeste udgave, da det er mest opdateret af det fire spil. Derudover er det også Counter Strike: Global Offensive, som man spiller på professionelt plan inden for esport. Så hvis man har en drøm om at blive professionel spiller af Counter Strike, er det den nyeste udgave man skal øve sig på.

Professionel

I dag er jeg 25 år gammel og professionel e-sport gamer. Jeg er en del anerkendt hold, som gør det rigtig godt. I forbindelse med at jeg kom med på holdet, fik jeg sponsoreret en ny gamer mus. Det var en Zowie by BenQ EC2-A, som fungerer rigtig godt når man spiller i genren førstepersons spil. Derudover har jeg også fået sponsoreret både keyboard, musemåtte og tøj. Man kan sige at jeg lever af min hobby og det er som en drøm der endelige er gået i opfyldelse.